Anderen over Annelies:

[ezcol_1quarter]

Coach, Publishing: beschikbaar als projectleider

Annelies is een geweldige sparringpartner bij het maken van een boek. Ze denkt proactief mee over de samenhang tussen vorm en inhoud. Ze draagt (tekst)ideeën aan, ontwerpt infographics, doet beeldresearch en zij weet mij steeds weer te verrassen. Altijd een plezier om met haar te werken.


Online Communicatie advies en ontwikkeling

Annelies is iemand die haar werk niet alleen serieus neemt, maar ook alle aspecten en mogelijkheden wil benutten. Schetsen worden van binnenstebuiten gedraaid en alle opties worden bekeken. Daarna komt alles zorgvuldig op zijn plek. Het is het een puzzel. Ze zal nooit zomaar de weg van de minste weerstand nemen en is niet bang om van de gebaande paden af te gaan.

 [/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]
creative facilitator, storytelling expert, coach, journalist

Annelies houdt van mooie boeken. Dat zie je aan alles wat ze maakt. Zoveel liefde voor papier, typografie en vorm… En dan ook nog een scherp oog voor de inhoud. Fijne combinatie. Fijn mens ook om mee samen te werken!


Worldwide OSINT | Web & social media research | Author | Data journalism | Lecturer | Verification specialist | Trainer

Annelies Dollekamp has a strong and clear vision on graphic & web design, resulting in impressive accounts for major companies. She knows how to balance between art and information. Her combination of craftsmanship , knowledge and stamina makes her the ideal choice for any project that involves communicating with an audience.

[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]

Suzan Schapendonk

Eigenaar at Kip & Ei – Broedplaats voor creatieve concepten en communicatie

Ik ken Annelies van het boeken maken. Ik vind haar daarin erg sterk, omdat het ze heel goed ideeën kan omzetten in ontwerpen. Met veel gevoel voor kleur en vorm. Ze komt altijd tot een origineel design. Passend bij de schrijver. De samenwerking is leuk, constructief en onderzoekend. Er is ruimte voor overleg en bijsturen. En het is bovendien gezellig met haar!


Communicatieadviseur

Annelies ziet kans om binnen de strakke regels van een huisstijl met creatieve en goed doordachte oplossingen te komen. Voor een bijzonder jaarverslag en producties die iets extra´s vragen ben je bij haar aan het goede adres. Authentiek, betrokken en prettig in de samenwerking.

[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter_end]

Senior projectmanager Communication Design @ Efteling

Ik heb Annelies leren kennen als een bijzonder creatieve vormgever die erg nauwgezet werkt en alleen maar gaat voor het beste resultaat. Zij heeft voor Rabobank Utrecht vele malen het jaarverslag-magazine ontworpen. Annelies zorgde ieder jaar opnieuw weer voor een fris ontwerp en toonde zich in het proces iemand die goed meedenkt en obstakels om weet te zetten in oplossingen. Maar bovenal is Annelies een vrolijk persoon, iemand met wie ik met heel veel plezier heb samengewerkt!


[/ezcol_1quarter_end]